Skip to content

Despre noi

SwiftRent-desprenoi-mainIMG
DESPRE Acomodoro Apartments Next-Door

Aproape de tot ce este important.

Acomodoro Apartments Next-Door este un complex de studio-uri și apartamente oferite spre închiriere, situat în partea de nord a Bucureștiului, într-una dintre cele mai efervescente zone – Aviației-Pipera, în proximitatea stațiilor de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, dar și a complexului comercial Promenada Mall.  Acomodoro Apartments Next-Door reprezintă una dintre cele mai bune variante de cazare în București, în termeni de confort, utilități, amplasare și costuri, indiferent de scopul călătoriei – afaceri sau vacanță. 

despre Echipa acomodoro

O idee simplă, multă muncă și seriozitate​

Ne punem mereu “în papucii” clienților noștri, gândindu-ne cu seriozitate și responsabilitate la toate aspectele care definesc  “o cazare perfectă”. 

Suntem aici în fiecare zi, având în minte misiunea clară de a oferi tuturor celor care ne trec pragul: confort premium, la prețuri corecte.

pink-mug-and-magazine-2857583
rodica
suntem chiar aici

Bucuroși să ajutăm!

Fie că vorbim despre o călătorie de afaceri sau de o mini-vacanță în București, te încredințăm că vom face tot ceea ce este necesar, pentru ca tu să te bucuri de fiecare zi de cazare în complexul nostru și să revii aici de fiecare dată când drumul tău trece prin București.   

Acomodoro Apartments Next-Door

Confort premium la prețuri corecte.

Dotări moderne

Unități moderne de cazare, cu toate facilitățile incluse.

Locație excelentă

Amplasare în zona de nord a orașului: Aviației/Pipera.

Confort si relaxare

Alegerea perfectă pentru o vizită de afaceri sau vacanță.

CONTACT:
© Acomodoro
Dimitrie Pompeiu, nr. 5D, București, România
Studio Apartamente 2 camere